domingo, 19 de julio de 2015

Biomassa

Biomassa, energia continguda, en pins, d'una cinquantena d'anys mínim. Energia eòlica desfermada en la ventada de desembre 2014. Energia mecànica per retirar la biomassa caiguda. Energia fòssil del combustible que proporciona l'energia mecànica. Energia calorífica que proporciona la combustió aeròbica de la biomassa. Diòxid de carboni que retorna a l'atmosfera. Fotosíntesi que fixarà el diòxid de carboni en els arbres que han quedat drets. Cicle del carboni, cicle de l'aigua.


Evapotranspiracio positiva. Pluges a la tardor. Hidratació del sòl. Temperatures suaus, bolets. Estació freda, hivern. Pèrdua o no pèrdua de fulles. Augment hores de sol, més llum, més temperatura. Germinació de llavors, rebrotament. Captació de co2, carboni, alliberament d'oxigen.

Afavoriment de la disminució efecte hivernacle. Naixement invertebrats. Mudes d'hivern, mudes de cria. Cria, criança. Depredació d'invertebrats, micromamífers. Cadena tròfica a màxim rendiment/explotació. Màxims nivells de transformació d'energia. L'energia no es crea ni es destrueix, es transforma.


No hay comentarios:

Publicar un comentario